Haal meer inzichten uit uw data met Statistics

Haal meer inzichten boven water met SPSS StatisticsIn statistiek gaat het om het verzamelen, bewerken, interpreteren en presenteren van gegevens.

Statistiek is vaak een minder bekend of minder geliefd onderwerp.

In onze analyse support en workshops met R & SPSS wordt op enthousiaste wijze statistiek begrijpelijk en toepasbaar gemaakt, waardoor analyses sneller, beter en goedkoper uitgevoerd kunnen worden.

Wij analyseren en doceren al jaren lang Statistics. R & SPSS zijn toonaangevende statistisch pakket en worden in Nederland zeer veel gebruikt.

Met Statistics kunt u bijvoorbeeld verschillen tussen groepen vinden, complexe relaties traceren en ontwikkelingen in de tijd verklaren.

Veel bedrijven maken alleen gebruik van de standaard mogelijkheden. Bovenop de standaard analyses is er nog zoveel meer mogelijk in R & SPSS om additionele inzichten uit een data set te halen.

Haal meer inzichten uit uw data en vergroot het kennisniveau van uw medewerkers op het gebied van statistisch analyseren.

Wij beschikken over een grote expertise over de inzet van statistische analyse technieken. Om dit uit te dragen verzorgen wij workshops en analyse support.

Waar kunt u aan denken? Een selectie uit ons aanbod:

  • Marktsegmentatie en het vinden van ‘opportunities’
  • Forecast van klant- & marktontwikkelingen

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Klik hier