SPSS Workshops

CertBA_colorOrganisaties hebben steeds meer te maken met een veelheid aan data en verzoeken om hier inzichten uit te halen. Er is een ruim aanbod aan professionele analyse tooling en in organisaties is domein kennis volop aanwezig. Mogelijkheden genoeg dus, maar goed in opgeleide data analisten zijn schaars.

Met twintig jaar ervaring in het analyseren met SPSS van klant- en vragenlijstbestanden heeft Analytics@Work een opleidingsportfolio opgebouwd die zij graag met u wilt delen.

De workshops van Analytics@Work onderscheiden zich van de gangbare trainingen, omdat de praktijktoepassing naast de analyse technieken een belangrijke plaats in neemt.

Analytics@Work beschikt over alle certificeringen voor IBM SPSS Statistics en IBM SPSS Modeler.

Belangrijke kenmerken van onze SPSS workshops zijn:

  • Prijktijkgericht. Gebaseerd op succesvolle analyses uit de praktijk met SPSS. De toepassingsgebieden zijn statistics, data mining & text mining.
  • Resultaatgericht. Er wordt een analyseplan gemaakt op basis van actuele bussiness vraagstukken in de organisatie. Tijdens de SPSS workshops (statistics, data mining & text mining) wordt geoefend met eigen data sets. De SPSS trainingen worden in tussenpozes gegeven. Cursisten krijgen huiswerk mee om de geleerde technieken in de praktijk te gaan gebruiken. In vervolg sessies is tijd ingeruimd om advies te geven over waar data analisten tegenaan lopen
  • Overzicht en inzicht krijgen in SPSS. De focus ligt op het krijgen van perspectief in de analyse mogelijkheden van SPSS.  Deelnemers krijgen een goed conceptueel begrip van de analyse technieken.
  • Kennis kunnen delen. Veel aandacht wordt gegeven om de SPSS analyse resultaten te kunnen begrijpen en helder te kunnen verwoorden en presenteren. Gedoceerd door zeer ervaren SPSS trainers. Kennis hebben is  een zaak, maar kennis kunnen overdragen is een andere zaak. Wij helpen cursisten mee complexiteiten te doorgronden en in haar eenvoud te begrijpen en verwoorden.

In de afgelopen jaren hebben wij de volgende trainingen voor IBM Global business partners verzorgd: Klik hier

SPSS cursus - Analytics@WorkTijdens SPSS consultancy opdrachten en SPSS trainingen hebben wij gemerkt dat er veel behoefte is aan maatwerk toepassingstrainingen. Het gaat hier om SPSS trainingen in Statistics, data mining en text mining. Onze SPSS workshops zullen data analisten van knowhow voorzien en u in staat stellen een paar stappen verder te komen.

Herkent u de volgende situaties?

  • Wij voeren slechts basale analyses uit. Welke mogelijkheden laat ik onbenut?
  • Veel handelingen gebeuren hier handmatig. Kan dit efficiënter en geautomatiseerd worden?
  • We willen zelf kennis gaan opbouwen en analyses uitvoeren. Hoe moet ik beginnen?
  • Eigenlijk is er nooit goed naar gekeken, maar klopt onze data wel?

Wilt u meer weten over een SPSS workshop? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op:

Klik hier